Ventilation

Oavsett storlek på fastighet är ett väl fungerande ventilationssystem grundläggande för att skapa ett bra inomhusklimat. APS Drift och Underhåll AB arbetar med alla typer av luftbehandlingsanläggningar och bistår med allt från planering till färdig drift.

APS Drift och Underhåll AB tar gärna ett helhetsgrepp kring våra kunders ventilation och inomhusmiljö. Flera av våra kunder får redan idag vår hjälp med allt från nulägesanalys till besiktning, att ta fram systemförslag, konstruktion, installation, driftsättning och underhåll.

Vill ni veta mer om vårt arbete med ventilation, eller är ni intresserade av ett förutsättningslöst möte? Hör av er till oss på 031-761 00 30 eller använd formuläret längst ner på sidan.

APS Ventilation

Luften vi andas påverkar oss. Därför jobbar vi med ventilation.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.