Automation

Nästan överallt i vårt samhälle finns så kallade styr- och reglersystem som påverkar vår omgivning. Denna påverkan kan vara antingen direkt i ett styrsystem eller indirekt via ett automatiskt reglersystem. Dessa system behöver oss på APS för att bibehålla sin driftsäkerhet och energieffektivitet.

APS Drift och Underhåll AB utför installation samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla typer av styr- och reglerutrustning, oavsett fabrikat eller modell.

Vill ni ha hjälp med era system eller är intresserade av ett förutsättningslöst första möte? Hör av er till oss genom att använda formuläret nedan eller ringa till 031-761 00 30!

APS Styr & Regler

Vi gillar påverkan och återkoppling. Därför arbetar vi med styr & regler.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.