2023-01-27

I möte med framtidens fastighetskollegor

Den 25e januari var APS på plats under Fastighetsakademins årliga branschdag. Dagen var fylld av inspirationsföreläsningar och tätt nätverkande mellan studenter från Fastighetsakademin och fastighetsbranschens representanter.

Bland utställarna var Sol Flink, Mikael Maliniemi, Ida Karlsson och Hans Prevander på plats för att representera APS.

– Det var jätteroligt att få träffa framtidens alla stjärnor! Det märktes av att det var engagerad stämning på plats både från studenter och branschkollegor! Nya kontakter har absolut etablerats ifrån denna dag och det var vårt syfte, säger Ida Karlsson, Serviceledare, APS.

Idag samarbetar APS med tre yrkeshögskolor i Göteborg, där Fastighetsakademin är en av dom. Fastighetsakademin har skräddarsydda YH-utbildningar i en bransch med ständig tillväxt och ett stort behov av nya medarbetare.

APS har förmånen att ofta få välkomna studenter från dessa skolor när det är dags för deras LIA. Är du nyfiken på LIA hos oss? Läs mer på https://www.aps.eu/karriar/lia/

Kontakta oss

  APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

  Lergodsgatan 1
  417 07 Göteborg

  Hitta till oss

  Telefon: 031-761 00 30
  E-post: info@aps.eu

  Serviceanmälan

   Vid akuta ärenden ring

   031-761 00 30

   Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

   Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.