Värderingar

På APS Drift och Underhåll AB är vi alltid engagerade i vårt arbete och våra kunders verksamhet och vi är ständigt nyfikna på ny teknik. Dessutom är vi engagerade i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald.

Vi är övertygade om att vårt samhälle kan utvecklas till det goda. Därför verkar vi aktivt för en positiv samhällsutveckling inom de områden vi kan påverka. Samtidigt är vi medvetna om att alla måste bidra. Därför värderar vi CSR högt. Våra affärsmässiga och sociala beslut fattas med ett tydligt ställningstagande och med en omtanke om såväl samhälle som medarbetare, kunder och leverantörer.

values

ETT MILJÖMEDVETET FÖRHÅLLNINGSSÄTT

Vår miljöpolicy innebär att varaktigt arbeta med resurshållning såväl internt som externt. Vi anstränger oss för att bidra till en bättre miljö och ett långsiktigt hållbart samhälle.

ENGAGEMANG

APS Drift och Underhåll AB arbetar för att stimulera till en attraktiv arbetsplats där medarbetaren är i fokus. Våra medarbetare är engagerade och vi har ett högt medarbetarindex samt en låg personalomsättning.

Vi engagerar oss också i flera externa projekt och föreningar som bidrar till ett bättre samhälle. Idag stödjer vi bland annat Universeum, Ronald Mcdonald Hus, Faktum, IFK Göteborg och BK Häcken.

Verkar ni för en god sak inom samhällsutveckling, miljöaspekter eller etiska ställningstaganden? Kontakta oss på marknad@aps.eu för att skicka en förfrågan om vårt stöd.

APS tjänster

APS Drift och Underhåll AB tillhandahåller underhåll- och installationstjänster inom allt från styr- och reglerteknik till VVS, el och klimathållningssystem. Den som anlitar oss får en pålitlig och flexibel partner som optimerar installationer och drift för sin fastighet.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.