VVS

VVS är en viktig del av en fastighet, oavsett om den berör vattenförsörjning och avlopp, energiförsörjning med vattenburna system för uppvärmning, komfortkylning eller distribution för tappvarmvatten.

Våra VVS-tjänster sträcker sig från omfattande installationer till förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi bistår med alla typer av VVS-tjänster och ser till att våra kunders system fungerar tillförlitligt. Självklart utförs allt enligt gällande branschregler av auktoriserad personal.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vårt arbete inom värme, vatten och sanitet, eller om ni vill boka ett förutsättningslöst möte. Slå en signal på 031-761 00 30 eller använd formuläret nedan.

Inomhusmiljö och hygien är en viktig del av vårt välbefinnande. Vi månar om allas välbefinnande – därför jobbar vi med VVS.

Våra värderingar

APS Drift och Underhåll AB engagerar oss i vår omvärld och drivs av en strävan efter att bidra till ett bättre samhälle, en minskad miljöpåverkan samt att värna om biologisk mångfald. Därför arbetar vi aktivt med CSR-frågor.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.