2017-08-18

APS rekryterar PR-strateg som ny marknadschef

APS utökar företagsledningen med PR-strategen Johan Dahlquist som ny marknadschef.

aps johan dahlquist

Johan kommer närmast från PR-byrån More PR och i sin roll som PR-strateg har han fått god insyn i en rad olika branscher – däribland bygg- och fastighetsbranschen.

– Vi har samarbetat en tid och fått stort förtroende för Johans arbete. Det är stimulerande att vi nu har alla nyckelfunktioner på plats vilket gör att vi kan fokusera fullt ut på vår förändringsresa, säger Clas Stenström, vd på APS.

Johan började sin nya tjänst på APS strax innan sommaren och sätter sig nu in i verksamheten som idag består av 70 medarbetare i fyra olika affärsområden.

– Som tjänsteföretag är kvaliteten direkt beroende av våra medarbetarinsatser och vi har många fantastiska medarbetare. Nu ska vi bli bättre på att kommunicera vad vi faktiskt gör och hur vi underlättar och förbättrar våra kunders vardag, säger Johan Dahlquist, nytillträdd marknadschef på APS.

APS har expanderat kraftigt de senaste åren och bland annat utvecklat sitt tjänsteutbud inom installationsentreprenader och VVS-konstruktioner.

– I och med tillväxten finns ett stort kommunikationsbehov och intressanta kommunikationsutmaningar. Många av våra potentiella och befintliga kunder känner exempelvis inte till våra tjänster inom konstruktion och energieffektivisering, säger Johan.

Kontakta oss

APS DRIFT OCH UNDERHÅLL AB

Lergodsgatan 1
417 07 Göteborg

Hitta till oss

Telefon: 031-761 00 30
E-post: info@aps.eu

Serviceanmälan

Vid akuta ärenden ring

031-761 00 30

Kontakta oss med en serviceanmälan om någonting i er fastighet inte fungerar som det ska. Använd formuläret eller ring oss på telefonnumret ovan.

Vår beredskap gör att vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt.

Vi gillar kakor!

Både till kaffet och på internet. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här.